Wie zijn wij?

ASCI Technologies is een computerketen met 6 computerwinkels. De winkels van ASCI technologies kunt u vinden in Assen, Groningen, Enschede, Valthermond, Winschoten en Hunsel. Wij bieden u het breedste assortiment aan computercomponenten, hardware, software, reparaties, supplies en communicatieapparatuur. Bekende A-merken uit ons assortiment zijn Intel, Microsoft, Acer, MSI, Huntkey, Team Group, Gembird, Pinnacle, BTC-Emprex, D-Link, Be-Quiet, Kaspersky en eScan. Hierdoor is de kwaliteit voor u gewaarborgd.

Daarnaast kunt u bij ons rekenen op goed en eerlijk advies.  Ons deskundig personeel geeft u advies dat bij uw wensen en behoeften past. Kortom bij ASCI Technologies bent u gegarandeerd van kwaliteit!

Waarmee kan ASCI Technologies u van dienst zijn?

ASCI Technologies kan u helpen met:

- computers & componenten
- notebooks & mobile solutions
- internet
- netwerken
- reparaties & upgrades
- data recovery
- videobewerking
- digitale foto & videocameras
- casemodding

Voor kwaliteit bent u bij ASCI Technologies aan het juiste adres. Samen met u zoeken een computer of notebook uit die volledig aansluit op uw wensen en behoeften. Bestaat hij niet?? Dan bouwen we hem voor u! .
Hoe dit mogelijk is? U hebt bij ons de keuze uit het grootste assortiment aan producten en merken. Wij zijn zelfstandig en niet gebonden aan keuzes van derden. Tevens kunt u uw computer bij ons laten repareren en installeren. Wij zullen met u de beste oplossing voor uw probleem vinden. Samen met u wordt eerst het probleem geconstateerd. Daarna kijken wij wat de beste oplossing voor uw computerprobleem is en geven u een eerlijk advies.  Ook kan ASCI Technologies u eventueel aanmelden voor kabelinternet of eventueel ADSL

Deze website

Deze website is gebouwd en wordt onderhouden door ASCI en dagelijks van updates voorzien mbv ANB5 Business suite Voor vragen en/of opmerkingen over de website kunt u  onderstaande link aanklikken. Voor verkoopvragen kunt een mailtje sturen naar 1 van onze filialen